Vliegen naar Brazilië

Vanuit Nederland zijn er enkele luchtvaartmaatschappijen waarmee je rechtstreeks kunt vliegen naar de grote steden in Brazilië. De goedkoopste vliegtickets zijn in het algemeen te krijgen bij chartermaatschappijen. Nog goedkoper is het om te vliegen met een tussenstop. Vooral vanuit Portugal en Spanje gaan veel vluchten naar Brazilië, maar ook met een tussenstop in Londen ben je voordelig uit.

Vliegen naar Rio de Janeiro

Internationale luchthaven van Rio de Janeiro
Internationale luchthaven van Rio de Janeiro

De internationale vluchten komen aan op Rio de Janeiro/ Galeão–Antonio Carlos Jobim International Airport, afgekort tot Galeão International Airport. Het is een van de drukste vliegvelden van Brazilië. De luchthavencode is GIG.

Non-stop vluchten naar Rio de Janeiro

De KLM vliegt zes keer per week rechtstreeks van Amsterdam Schiphol (AMS) naar Rio de Janeiro. De vliegtijd bedraagt ongeveer 11½ uur.

Vluchten naar Rio de Janeiro met tussenstop

De goedkoopste manier om van Amsterdam naar Rio de Janeiro te vliegen, is met British Airways. Je maakt een tussenstop in Londen Heathrow Airport (LHR). De overstaptijden zijn gunstig, je hoeft niet al te lang te wachten op Heathrow Airport. De vliegtijd bedraagt ongeveer 11½ uur. Een retour vliegticket voor British Airways is te koop voor minder dan € 600.

De Portugese luchtvaartmaatschappij TAP biedt goedkopere vliegtickets aan met een overstap in Lissabon. De overstaptijd is hier ook gunstig, je hoeft niet al te lang te wachten op het vliegveld van Lissabon. De vliegtijd van Lissabon (LIS) naar Rio de Janeiro bedraagt ongeveer 10 uur.

Vliegen naar São Paulo

Uitzicht op Sao Paulo
Uitzicht op Sao Paulo

De internationale vluchten komen aan op Guarulhos International Airport, dat doorgaat voor het drukste vliegveld van Zuid-Amerika. De luchthavencode is GRU.

Non-stop vluchten naar São Paulo

De KLM vliegt zeven keer per week rechtstreeks van Amsterdam Schiphol (AMS) naar São Paulo (GRU). De vliegtijd bedraagt ongeveer 12 uur.

Vluchten naar São Paulo met tussenstop

Je kunt het goedkoopst naar São Paulo vliegen met Air Europa, waarbij je een tussenstop maakt in Madrid (MAD). In het gunstigste geval heb je een overstaptijd van enkele uren. Je hoeft minder lang te wachten als je vliegt met Lufthansa en overstapt in München (MUC). Bij beide luchtvaartmaatschappijen zijn de goedkoopste vliegtickets minder dan € 700.

Vliegen naar Fortaleza

Met ArkeFly kun je op een goedkope manier naar Brazilië vliegen. De chartermaatschappij vliegt één keer per week rechtstreeks van Amsterdam Schiphol (AMS) naar de badplaats Fortaleza. De vliegtijd bedraagt ongeveer 9 uur. Een vliegticket voor een retourtje is te koop voor minder dan € 600.

Vliegen naar Natal

Met ArkeFly kun je ook rechtstreeks van Amsterdam Schiphol (AMS) naar Natal vliegen. De chartermaatschappij heeft één keer per week een vlucht naar de badplaats. Het is de goedkoopste optie om non-stop naar Brazilië te vliegen. De vliegtijd bedraagt ongeveer 9 uur.

Voor het laatst bijgewerkt op 24 april 2014.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam