Reisorganisaties Taiwan

De onderstaande Nederlandse reisorganisaties zijn gespecialiseerd in reizen en vakantie naar Taiwan. Van elke reisorganisatie vind je de adres- en contactgegevens. Op hun websites kun je terecht voor het boeken van een reis of vakantie naar Taiwan.

Op hun sites vind je ook een overzicht van alle rondreizen, pakketreizen, actieve vakanties, cultuurreizen, strandvakanties, last minutes en aanbiedingen. Veel reisorganisaties bieden groepsreizen aan, maar kunnen ook een reis of vakantie samenstellen voor individuele reizigers. Ze helpen je dan met het kiezen van accommodatie, het regelen van vervoer en het uitstippelen van een route langs hoogtepunten en bezienswaardigheden.

Djoser
Breestraat 125
2311 CM Leiden
Tel. 071-5126400
E-mail: info@djoser.nl
Website: Djoser.nl

Specialisme: Djoser organiseert actieve groepsrondreizen over de hele wereld. Djoser is er voor iedereen die veel individuele vrijheid wil combineren met het gemak van een groepsreis met goed geregeld vervoer en verblijf.

Pangea Travel
Driekoningenstraat 11
6828 EL Arnhem
Tel. 026-3707511
E-mail: info@pangeatravel.nl
Website: www.pangeatravel.nl

Specialisme: Individuele en groepsreizen op maat.
Bestemmingen: Afrika, Azië, Dubai.

VNC Asia Travel
Izaak Evertslaan 1
6814 JH Arnhem
Tel. 026-3030160
Fax 026-3529391
E-mail: info@vnc.nl
Website: www.vnc.nl

Specialisme: Groepsreizen, studiereizen, individuele tours, reizen op maat.
Bestemmingen: Bhutan, Cambodja, China, India, Indonesië, Japan, Kazachstan, Kirgizië, Laos, Maleisië, Mongolië, Myanmar, Nepal, Noord-Korea, Oezbekistan, Sri Lanka, Taiwan, Thailand, Vietnam, Zuid-Korea.

Voor het laatst bijgewerkt op 11 september 2018. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over reisorganisaties voor een vakantie in Taiwan, kun je dat laten weten via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam