Hotelketens in België

Veel grote internationale hotelketens zijn vertegenwoordigd in België. Je vindt deze hotels vaak in de grote steden, waar ze zich richten op zakenreizigers, diplomaten en eurocraten. Bekende en grotere hotelketens zijn onder meer Best Western Hotels (www.bestwestern.be), Holiday Inn, Ibis Hotels, Mercure Hotels en NH Hotels. Ook Van der Valk Hotels (www.valk.be) kom je tegen in België.

Een Belgische hotelgroep is Martin’s Hotels (www.martinshotels.com), die in 1981 is opgericht door John Martin. Het 5-sterrenhotel Château du Lac in Genval was zijn eerste hotel. Hij wilde meer hotels openen waarin kwaliteit en gastvrijheid centraal staan, en inmiddels bestaat de hotelketen uit tien hotels en drie restaurants.

Ook Different Hotels (www.differenthotels.be) is een Belgische hotelketen. De groep bestaat uit tien hotels in de Belgische provincie Limburg, die allemaal een eigen karakter en een eigen aanpak hebben. Andere hotelketens zijn onder meer Lodge Hotels (www.lodge-hotels.be) en Cocoon Hotels (www.cocoonhotels.eu).

Overzicht van hotelketens in België

Hieronder staat een overzicht van officiële websites van hotelketens in België.

Voor het laatst bijgewerkt op 16 juli 2018. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over hotelketens in België, kun je dat laten weten via het contactformulier. Foto © Martin’s Hotels.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam