Reisorganisaties Slowakije

De onderstaande Nederlandse reisorganisaties zijn gespecialiseerd in reizen en vakantie naar Slowakije. Van elke reisorganisatie vind je de adres- en contactgegevens. Op hun websites kun je terecht voor het boeken van een reis of vakantie naar Slowakije.

Op hun sites vind je ook een overzicht van alle rondreizen, pakketreizen, actieve vakanties, cultuurreizen, vakantiehuizen, last minutes en aanbiedingen. Veel reisorganisaties bieden groepsreizen aan, maar kunnen ook een reis of vakantie samenstellen voor individuele reizigers. Ze helpen je dan met het kiezen van accommodatie, het regelen van vervoer en het uitstippelen van een route langs hoogtepunten en bezienswaardigheden.

Interhome
J.C. van Markenlaan 3
2285 VL Rijswijk
Tel. 070-4141000
E-mail: info@interhome.nl
Bekijk hier alle vakantiehuizen van Interhome in Slowakije.nl

Specialisme: Interhome is een van de grootste aanbieders van vakantiehuizen ter wereld, met meer dan 40.000 vakantiewoningen, appartementen, villa’s met zwembad en chalets in ruim dertig landen.

OAD
Vonderweg 44
7468 DC Enter
Tel. 0547-201660
E-mail: info@oad.nl
Bekijk hier alle busreizen van OAD naar Slowakije

Specialisme: OAD organiseert busreizen en rondreizen naar veel Europese landen, maar ook naar verre bestemmingen. Je kunt er terecht voor wandelreizen en fietsvakanties en OAD is een specialist in riviercruises en trips naar Disneyland Parijs.

Tsjecho Reizen
Honingerdijk 101b
3063 AL Rotterdam
Tel. 010-2781500
E-mail: info@tsjechoreizen.nl
Bekijk hier alle reizen van Tsjecho Reizen naar Slowakije

Specialisme: Tsjecho Reizen is dé specialist voor zomervakanties en wintersportvakanties naar Tsjechië en Slowakije per auto, vliegtuig of bus. De reisorganisatie heeft een ruim aanbod van hotels, pensions, vakantiehuizen, familieparken en appartementen in de mooiste gebieden en bij de piste.

Voor het laatst bijgewerkt op 2 augustus 2019. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over reisorganisaties voor een vakantie in Slowakije, kun je dat laten weten via het contactformulier.

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam