Kamperen in Slowakije

Kamperen in SlowakijeKamperen in Slowakije is goedkoop en aangenaam. Het aanbod van campings en kampeerplaatsen breidt zich de laatste jaren steeds meer uit. Je vindt ze vooral in toeristische streken en in de buurt van meren en natuurreservaten, van de hoofdstad Bratislava tot het Tatra-gebergte. De campings in Slowakije (camping is Kemp of Kemping in het Slowaaks) zijn beoordeeld volgens een sterrensysteem, van 1 tot 4 sterren. De meeste campings hebben uitgebreide voorzieningen, zoals douches met warm en koud water, een zwembad, plaatsen om te koken en winkels. Soms kun je ook een caravan, een houten chalet of een bungalow huren. De campings zijn verenigd in de Slovakian Camping and Caravaning Club. Wild kamperen is niet toegestaan in Slowakije.

Overzicht van campings in Slowakije

Hieronder staat een overzicht van officiële websites van 30 campings en kampeerplaatsen in Slowakije. Sommige websites zijn ook in het Nederlands, aangezien de Slowaakse campings favoriet zijn onder Nederlandse kampeerders. Via de sites kun je reserveren. Voor de zomervakantie is het aan te raden dat tijdig te doen. De meeste campings zijn alleen open in de zomermaanden, van mei tot en met september.

Bojnice

Bratislava

Brezno

Čebovce

Cerovo

Červený Kláštor

Demänovská Dolina

Diakovce

Dolne Plachtince

Dunajská Streda

Haligovce

Hôrka

Jelenec

Kovacovce

Kremnica

Kuchyňa

Levoča

Liptovská Kokava

Liptovská Sielnica

Liptovský Hrádok

Liptovský Trnovec

Martin

Mošovce

Nová Baňa

Piestany

Rajecké Teplice

Šaštín-Stráže

Vysny Medzev

Zaježová

Voor het laatst bijgewerkt op 9 januari 2016. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over kamperen in Slowakije, kun je dat laten weten via het contactformulier.

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam