autohuur USA

Overnachten in San Francisco, Verenigde Staten

Overnachten in San FranciscoVoor accommodatie heeft San Francisco een ruime keuze, van luxe en elegante hotels tot budgethotels, hostels en appartementen. Alleen al via Airbnb kun je kiezen uit honderden adressen bij particulieren. Goedkope plekken om te overnachten zijn de hotels van de grote ketens. Op loopafstand van attracties als Pier 39 en Fisherman’s Wharf vind je vestigingen van hotelketens als Howard Johnson, Americas Best Value Inn en Super 8.

Blijf je een paar dagen in San Francisco, wacht dan even met het huren van een auto. Op straat is het heel moeilijk om een parkeerplaats te vinden en hotels kunnen tot $60 per dag in rekening brengen voor een dag parkeren. In San Francisco kun je veel bezienswaardigheden te voet bereiken en ook is er prima openbaar vervoer in de stad.  Wil je een keer een uitstapje maken buiten San Francisco, dan kun je ook voor een dag een auto huren en deze ‘s avonds weer inleveren. De meeste autoverhuurbedrijven hebben een afhaalpunt in de stad.

Voor het laatst bijgewerkt op 1 januari 2016. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over hotels en overnachten in San Francisco, Californië, Verenigde Staten, kun je dat laten weten via het contactformulier.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam