Bekijk live de kust van de Algarve! (en win een vakantie)

Amsterdam, 25 september 2018 – Wat voor inspiratie heb je nodig voor een korte en zonnige break? Een blik op de prachtige kustlijn van de Algarve is daarvoor waarschijnlijk al voldoende! Als je de goudgele zandstranden, roodkleurige kliffen en azuurblauwe lagunes ziet, wil je liever vandaag dan morgen afreizen naar deze streek in het zuiden van Portugal.

Het wordt je makkelijk gemaakt, want vanuit je herfstige huiskamer kun je deze week heel makkelijk de kust van de Algarve bewonderen. Op de avond van 26, 27 en 28 september wordt er over de Algarve gevlogen en via de Facebook-pagina van Algarve Tourism kun je live meekijken!

Met een beetje geluk sleep je er meteen een tripje naar de Algarve uit. Je maakt namelijk kans als je een persoon tagt die je graag wil meenemen, de livestream deelt en laat weten waarom je van de Algarve houdt. Mocht je winnen, dan krijg je twee overnachtingen in een luxe hotel of resort.

De livestream begint ‘s avonds om 18.00 uur. Op 26 september zie je de kust van Faro, de charmante hoofdstad van de Algarve met zijn ommuurde oude binnenstad en vreedzame pleinen. Vlakbij ligt Parque Natural de Ria Formosa, een van de belangrijkste wetlands van Europa.

Op 27 september wordt er langs de kust van Benagil gevlogen, een klein vissersdorpje dat beroemd is om de zeegrotten. En op 28 september zie je de kust van Lagos, een bruisende stad met enkele van de mooiste stranden van Europa. Ook als je niet wint, is de kans groot dat je binnenkort naar de Algarve wilt 🙂 Dan staan je in ieder geval een zonnig klimaat, lekker eten, levendige clubs en relaxte stranden te wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!