Slapen onder de sterren in het Million Stars Hotel in Zwitserland

Bergmeren

Amsterdam, 5 juli 2020 – In Zwitserland hoef je deze zomer niet langer schapen te tellen. Sterren tellen is het nieuwe credo voor 2020! Tijdens je vakantie kun je terecht in het nieuwe Million Stars Hotel, waarbij je (zonder wolken) in slaap kunt vallen onder miljoenen sterren. Het gaat om 50 slaapplekken verspreid over Zwitserland die allemaal één ding gemeen hebben: een spectaculair en onbelemmerd uitzicht op de sterrenhemel.

De ‘hotelkamers’ van het Million Stars Hotel vind je op de meest uiteenlopende locaties: bovenop een berg, midden in de stad, in het bos, aan het water of op het platteland. Je kunt ervoor kiezen om buiten te slapen, onder een glazen dak of achter een grote glazen raam. Nabijgelegen hotels, berghutten en boerderijen bieden zowel sanitaire voorzieningen als een ontbijtservice.

Voor het sterrenhotel kun je bijvoorbeeld terecht in bubble hotels, glazen huizen, boomhutten of op een dakterras. Er zitten bijzondere plekken bij, zoals een gondel van een kabelbaan op 3000 meter hoogte. Je hebt hier niet alleen uitzicht op de sterrenhemel, maar op de bergen van de Alpen. Voor de wc moet je de gondel wel even verlaten.

Ook apart is slapen onder een appelboom. Op de aanhanger van een tractor is een comfortabel tweepersoonsbed gemonteerd, dat je in een weide onder een willekeurige appelboom kunt plaatsen. Of wat dacht je van de ‘Sealander’? Dat is een combinatie van een drijvende elektrische caravan en een cabriolet-boot, met open dak uiteraard. De meeste accommodatie is speciaal voor het Million Stars Hotel gecreëerd.

De slaapplekken van het Million Stars Hotel zijn beschikbaar voor boekingen van begin juli tot eind oktober, afhankelijk van de locatie. Een overnachting geldt standaard voor twee personen, inclusief ontbijt. Voor overnachtingsplekken buiten is alternatieve accommodatie beschikbaar als het heel slecht weer is (dan moet je toch weer schapen tellen). Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden op deze website van het Zwitsers toeristenbureau: www.myswitzerland.com

Foto's © depositphotos.com/panaramka.ukr.net; Zwitserland Toerisme.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!