Myanmar steeds meer open voor toeristen

MYANMAR STEEDS MEER OPEN VOOR TOERISTEN

myanmarAmsterdam, 13 januari 2013 – Myanmar, het vroegere Birma, opent geleidelijk steeds meer de deuren voor toeristen. Hoewel het nog steeds niet gemakkelijk is om er binnen te komen en er rond te reizen, waait er sinds de vrijlating van Aung San Suu Kyi en het einde van het militaire bestuur in 2011 wel een nieuwe frisse wind door het land.

Zo worden er nieuwe hotels gebouwd en zijn er plannen de vliegvelden een opknapbeurt te geven. Sinds vorig jaar is ook Coca Cola weer legaal verkrijgbaar, na een afwezigheid van 60 jaar. De autoriteiten doen er steeds meer aan het toerisme te promoten, al komt er nog heel wat papierwerk bij kijken als je een visum wilt aanvragen. Je kunt vanuit Nederland nog niet rechtstreeks vliegen naar Myanmar, maar dat zal misschien niet lang meer duren.

Het tv-programma BNN op Reis is nu ook voor het eerst op bezoek geweest in het Aziatische land. Op zondagavond 13 januari zie je hoe Patrick Lodiers in Myanmar rondreist.

-> Klik hier voor praktische informatie over Myanmar.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 65+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!