Ambassade van Honduras in Nederland

De ambassade van Honduras in Nederland heeft per 1 september 2014 de deuren gesloten. Voor het aanvragen van een visum of andere consulaire zaken kun je terecht bij de ambassade van Honduras in België. Er is ook een consulaat in Voorburg.

Ambassade van Honduras
Kortenberglaan 89
1000 Brussel
België
Tel. +32 2 734 00 00
Fax +32 2 735 26 26
E-mail: info@hondurasembassy.be

Consulaat-Generaal van Honduras
Laan Van Nieuw Oosteinde 124
2274 EL Voorburg
Tel. 070-3939664

Ambassade van Nederland in Honduras

Nederland heeft geen ambassade in Honduras. De Ambassade van Nederland in Costa Rica behartigt ook de belangen voor Honduras. Nederland had wel een consulaat in Honduras, maar volgens het ministerie van Buitenlandse Zaken is dat op 1 augustus 2015 gesloten.

Voor het laatst bijgewerkt op 19 mei 2018. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over de Ambassade van Honduras, kun je dat laten weten via het contactformulier.

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

2 reacties

  • Geachte lezer(es),
    Voor zover ik begrepen heb is uw berichtgeving betreffende het Nederlandse Consulaat in Honduras (Tegucigalpa) niet meer actueel omdat Nederland ook geen Consul meer in Honduras heeft.
    Recentelijk (maart 2018) heb ik nog informatie opgevraagd bij de rijksoverheid, omdat ik mijn echtgenote uit Honduras wil laten overkomen voor een tijdelijk (3-maanden) verblijf, de rijksoverheid meldde mij daaropvolgend dat Nederland géén Consul of Consulaire afdeling daar meer heeft, dus de informatie is niet meer actueel.
    Graag rectificatie van dit artikel.