autohuur USA

360 CHICAGO, Chicago, Illinois, Amerika

De beste bezienswaardigheden in Chicago

John Hancock Center in Chicago360 CHICAGO is een observatieplatform in een van de hoogste wolkenkrabbers van de stad. Het bevindt zich op de 94e etage van het John Hancock Center in downtown Chicago. De bouw van de toren van honderd verdiepingen is al voltooid in 1969. Bij de opening was het John Hancock Center met zijn 344 meter het één na hoogste gebouw ter wereld, maar inmiddels hebben talloze andere wolkenkrabbers de toren ingehaald. Het is vernoemd naar een verzekeringsmaatschappij die bij de bouw betrokken was.

Op het observatiedek heb je een adembenemend 360°-uitzicht op de drukte van Chicago, Lake Michigan en vier andere nabijgelegen Amerikaanse staten. Je gaat omhoog met de snelste lift in Noord-Amerika (in 39 seconden ben je boven). Er is een café, bar en souvenirshop. Op de 95e en 96e etage vind je trouwens het restaurant The Signature Room en The Signature Cocktail Lounge, van een andere uitbater (www.signatureroom.com). En op de 44e etage is ook nog een binnenzwembad, het hoogst gelegen zwembad van Amerika. Het observatieplatform stond trouwens eerst bekend als de John Hancock Observatory. Adres: 94, 875 N Michigan Ave, Chicago. Website: www.360chicago.com

Voor het laatst bijgewerkt op 7 januari 2017. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over 360 CHICAGO in Chicago, Illinois, dan kun je dat laten weten via het contactformulier.

Foto's © depositphotos.com/CaptureLight; Pixabay.
ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam