Win een Roundie!

Goedkoper reizen

Win een roundie handdoekAls echte wereldreiziger weet jij er alles van, je kijkt het hele jaar uit naar jouw reis en je bent nog niet terug en denkt alweer na over de volgende bestemming. Iedere reis is weer een onvergetelijke ervaring en ze zeggen dan ook niet voor niks ,,Travel is the only thing you buy that makes you richer”. Maar ondanks dat het je een ervaring rijker maakt, kost het bij elkaar toch een hoop geld. Gelukkig is er nu een website met goedkope vakanties die het mogelijk maakt om heel veel mooie reizen te maken voor weinig geld!

Zelf zoeken op TravelHunter

TravelHunter zoekt naar de goedkoopste vakanties via tientallen aanbieders en plaatst deze per bestemming op de website. Zo kun jij in één oogopslag zien wat de beste aanbiedingen van dit moment zijn. En het is super betrouwbaar! Je zoekt namelijk op TravelHunter.nl, maar boekt gewoon bij de bekende reisorganisaties. Doordat er continue gezocht wordt naar de beste aanbiedingen, zie je soms wel héél goedkope vakanties voorbij komen. Zo kun je soms al voor € 500 naar Thailand, voor € 599 naar een all-inclusive in Cuba of voor € 65 naar Boedapest, allemaal inclusief reis en verblijf. Het enige wat jij hoeft te doen is de website in de gaten houden.

Gratis en vrijblijvend reisadvies

Staat jouw ideale vakantie er niet bij? Dan kan TravelHunter je helpen bij het zoeken naar een vakantie die voldoet aan jouw wensen. Je vult een simpel formulier in op de website en TravelHunter zoekt naar de goedkoopste opties aan de hand van jouw wensen. Vaak heb je binnen een paar uur al een aantal goede opties in je mailbox staan, ideaal!

Prijsvraag roundieWin een Roundie

Momenteel is er op TravelHunter.nl een actie waarbij je een Roundie kunt winnen, je weet wel, zo’n hippe ronde handdoek. Boek je vakantie via TravelHunter en je maakt 10 procent kans om er één te winnen. Onder iedere tien boekers wordt er namelijk één verloot. En om het nog mooier te maken, mogen wij er ook één weggeven voor de bezoekers van de Wereldreizigersclub! Vul het formulier hieronder in om kans te maken op deze coole handdoek ter waarde van € 79,95.

We vragen om je telefoonnummer en adresgegevens zodat we contact met je kunnen opnemen als de prijsvraag hebt gewonnen. We gebruiken deze gegevens nergens anders voor. Je moet wel woonachtig zijn in Nederland om mee te doen en per adres kun je maar één keer meedoen. De prijsvraag liep tot 1 oktober 2016 en is helaas afgelopen.

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam