Win een Moleskine Travel Journal notitieboekje!

Prijsvraag MoleskineAls je op reis bent, kun je overal je belevenissen kwijt: op Twitter, Facebook en blogs. Maar er gaat toch niks boven een notitieboekje waar je elke dag je avonturen, bijzondere ontmoetingen, ervaringen, beslommeringen en gedachten kwijt kunt. Een boekje om je meest intieme reismomenten mee te delen.

De Ferrari onder de notitieboekjes is natuurlijk Moleskine, het Italiaanse bedrijf dat boekjes produceert die geïnspireerd zijn door 19e en 20e eeuwse kunstenaars en schrijvers. Een speciale editie voor reizigers is het Moleskine Passion Travel Journal notitieboekje.

Het boekje is speciaal ontworpen voor mensen die graag reizen. Er is ruimte voor notities, foto’s en gedachten voor, tijdens en na elke reis. Zodat je nooit de memorabele momenten vergeet. Er zijn 5 blanco secties met witte pagina’s die je kunt gebruiken voor notities, adressen, schetsen en tekeningen.

Ook staat er een handige checklist in en bevat het notitieboekje een overzicht van internationale luchthavens, tijdzones, klimaten, temperaturen en feestdagen. Je kunt de Moleskine Travel Journal gebruiken als reisplanner, je kunt er je budget in bijhouden en achterin kun je je instapkaarten bewaren. Met 220 stickers kun je je dagboek een persoonlijke touch geven. Het notitieboekje kun je onder meer bestellen bij Notitieboekjes.nl.

Win het notitieboekje

Jij kunt kans maken op een gratis exemplaar van deze speciale reizigerseditie van dit hippe, hardcover notitieboekje (formaat 13 bij 21 centimeter) ter waarde van € 17,75. De prijsvraag is helaas afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De prijsvraag liep tot en met 31 augustus 2014.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam