Thuisvaccinatie: bewustwording, betrouwbaarheid en gemak

Met prijsvraag: win een gratis consult!

Thuisvaccinatie prijsvraagNiet aan gedacht. Ik wist niet dat het nodig was. Te veel moeite. Dat zijn drie veel gebruikte redenen waarom mensen zich niet laten vaccineren als zij op reis gaan. Thuisvaccinatie wil die – en alle andere redenen waarom mensen zich niet laten inenten voor hun reis – wegnemen. Simpelweg omdat het reizen zonder vaccinaties gevaarlijk is en onnodige risico’s met zich meebrengt.

Thuisvaccinatie creëert bewustwording

Hoe wij dat doen? Ten eerste creëren we een stukje bewustwording. Wist je bijvoorbeeld dat je voor je vakantie naar Turkije ook vaccinaties nodig hebt? En dat je DTP-vaccinatie die je waarschijnlijk als kind hebt gehad zijn werkzaamheid na een aantal jaren verliest? Op onze website www.thuisvaccinatie.nl lees je er alles over. Via onze Facebook- en Twitterpagina houden we je bovendien op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van reisvaccinaties en infectieziekten.

Online een deskundig reisadvies aanvragen

Naast bewustwording, zetten we hoog in op betrouwbaarheid. Zo is het via onze site mogelijk om een reisadvies aan te vragen bij een reizigersgeneeskundig arts. En we geven een uitgebreid overzicht van populaire reisbestemmingen en het vaccinatieadvies waar je rekening mee moet houden. Thuisvaccinatie geeft eerlijk informatie en handige tips waar je echt iets aan hebt.

Onze artsen komen bij je langs

Ook gemak is, zoals onze naam al duidelijk maakt, een speerpunt van Thuisvaccinatie. Want naast het feit dat je online een advies bij ons kunt aanvragen, komen onze artsen bij je langs voor je vaccinaties. En dan niet alleen overdag, maar ook ‘s avonds en in het weekend. Onze tarieven zijn vergelijkbaar met alle andere vaccinatieinstellingen. Het is natuurlijk niet voor niets dat ruim 20.000 mensen al gebruik hebben gemaakt van onze dienst.

Win een gratis consult

Wij zijn erg benieuwd wat jij van Thuisvaccinatie vindt. We vragen je dan ook om eens een kijkje te nemen op onze site Thuisvaccinatie.nl. Wil je kans maken op een van de twee cadeaubonnen voor een gratis consult ter waarde van € 19,90? Deze winactie is helaas afgelopen op 31 december 2013.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam