Vakantie in Benidorm, écht niet alleen voor bejaarden!

Vakantie in BenidormIedereen rijdt er op een scootmobiel en er zijn alleen maar Nederlandse tentjes?  Fout! Oké, ze zijn er zeker. Maar de bekendste stad aan de Costa Blanca is zo veel meer! Want wist je dat er in de zomer ook gewoon veel jongere mensen naar Benidorm op vakantie gaan?

Van Ham Reizen is al 30 jaar specialist in reizen naar Benidorm voor iedereen. In de zomer is Benidorm een vakantieplaats voor echte zonliefhebbers. De hete zon op je huid terwijl je op het strand ligt, shoppen in Alicante of Valencia, lekker uit eten of tapas en sangria proeven in een lokaal barretje. En wist je dat er in Benidorm ook gewoon heel veel discotheken zijn?

Actief op vakantie

Ben je een beetje actief op vakantie? Dan kun je hier waterskiën, jetskiën, catamaran zeilen, snorkelen, duiken, mountainbiken en paardrijden. Er zijn ook tal van mooie wandelroutes in en rondom Benidorm. Op het bekendste strand van Benidorm, Playa de Levante, kun je zo terecht voor leuke watersporten.

En wist je dat het achterland van de Costa Blanca schitterend is? Boek eens een avontuurlijke jeepsafari en ga met een 4WD (4×4 jeep) de natuur in! Actief en super mooi. Ook leuk (en wat duurder) is een helikoptervlucht boven Benidorm. Die kun je met drie personen maken en het uitzicht is het waard!

Pretparken

Aquagarden in BenidormIn Spanje houden ze wel van een leuk dagje uit. Wat dacht je van de volgende pretparken tijdens je vakantie?

√ Terra Mítica; het leukste themapark aan de Costa Blanca. Het park is opgedeeld in 5 thema’s: Egypte, Rome, De Eilanden, Het Iberisch Schiereiland en Griekenland. Leuk voor liefhebbers van een achtbaan!
√ Aqualandia: leuk waterpark dat met veel (hoge) glijbanen garant staat voor héél, véél waterplezier.
√ Dierenpark Terra Natura (Benidorm Zoo).
√ Océanografic; het grootste marine park van Europa.

Alle pretparken liggen vlakbij Benidorm en zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Je kunt ook een excursie naar een van de pretparken boeken via Van Ham Reizen. Zij hebben een eigen kantoor in Benidorm. Je kunt dus ook daar nog je excursies boeken!

Excursies

Excursies in BenidormEr is echt enorm veel te doen in en rondom de stad. Niet alleen de bezienswaardigheden in Benidorm, maar ook omliggende steden en de natuur. We hebben een overzicht gemaakt van de leukste excursies (vooraf of ter plaatse bij het Van Ham Reizen kantoor te boeken):

√ Shoppen in Alicante of Valencia
√ Jeefsafari in een 4×4
√ Discovery bustour
√ Guadelest
√ Costa Blanca bustour
√ Océanografic

► Bekijk deze en nog meer leuke excursies in Benidorm.

Uitgaan

Hou je wel van uitgaan op vakantie? Dan kom je in Benidorm echt niets tekort! Wie van gezellige barretjes houdt om even een drankje te nemen en tapas te proeven, kan hier het hele jaar door terecht. Maar ook als je wilt dansen, kun je terecht in één van de vele flamenco barretjes (ook als je de flamenco niet kunt dansen) of in één van de vele discotheken.

Ondanks dat hier vooral in de winter veel ouderen de rust opzoeken, is er meer dan genoeg te doen. Benidorm is zo gevarieerd dat iedereen zich er thuis voelt. Daarom ziet Van Ham Reizen door de jaren heen ook zo’n diversiteit in de Benidorm reizigers.

Tip: sluit je eens aan bij het Happy Hour in één van de barretjes of discotheken. Vaak kun je je drankjes dan veel goedkoper krijgen (bijvoorbeeld twee voor de prijs van één). De prijzen voor eten en drinken liggen in Benidorm sowieso lager dan in Nederland!

Benidorm vakantie boeken?

Lijkt het je wel wat om naar Benidorm op vakantie te gaan? Kijk dan op www.vanhamreizen.nl voor scherpe aanbiedingen. Je kunt kiezen uit een luxe busreis of een comfortabele en snelle vliegreis.

Nog meer reistips
Filter by
Post Page
Europa Reisnieuws Spanje Nicaragua
Sort by