Dagboek van een wereldreis

Maandag 18 maart (dag 135)

Met het geweeklaag van gisteren ben ik helemaal vergeten te vermelden dat ik ook nog 33 tempels heb bezocht, in het stadje Patan. Ik kon geen verschillen ontdekken met de tempels die eerder mijn netvlies passeerden. Just for the record, ik kan nu tenminste zeggen dat ik de “beroemde” tempels van Patan heb gezien.

Vanochtend naar het kantoor van Thai Airways om te vragen of ik aanstaande vrijdag al naar Bangkok kan vliegen, in plaats van volgende week maandag waarvoor ik ben geboekt. Er zijn nog steeds geen plaatsen vrijgekomen op de wachtlijst voor vrijdag, maar ik kan wel woensdag (overmorgen) wegvliegen! Dat doe ik dus. Na mijn ticket op zak te hebben een kantoortje gevonden van waaruit je kan e-mailen. Ik heb er een paar verzonden, en gevraagd of ze iets terug willen faxen. Tot mijn teleurstelling heb ik niets ontvangen, morgenochtend maar weer eens kijken.

Ik vrees echter dat er iets is misgegaan, zoals gewoonlijk (de vorige keer in Calcutta was juist de regel met mijn faxnummer weggevallen, waardoor niemand mij terug kon faxen). De rest van de dag vooral op terrasjes gezeten, waar ik plotseling de Engelse meiden Candy en Pippa weer tegenkwam. En zij vertrekken woensdag ook naar Bangkok, met hetzelfde vliegtuig als ik. We hebben afgesproken samen een taxi te delen naar het vliegveld.

► Verder lezen naar dinsdag 19 maart.

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam