Overnachten en hotels in Jakarta, Indonesië

Overnachten en hotels in Jakarta, IndonesiëJakarta is met 13 miljoen inwoners een van de grootste steden ter wereld. In de hoofdstad van Indonesië is dus genoeg keuze om te overnachten. In Jakarta zijn honderden hotels, hostels, guesthouses en appartementen.

De goedkoopste hotels, hostels en guesthouses vind je op en rond de Jaksastraat (Jalan Jaksa). Dit gebied in Jakarta is sinds jaar en dag de populairste plek voor rugzaktoeristen waar het wemelt van de restaurants, cafés, reisbureaus, boekwinkeltjes, geldwisselkantoren, wasserettes en andere voorzieningen voor toeristen. De prijs van een overnachting begint vanaf Rp 40.000 voor een bed in een slaapzaal. De hotels in de reizigersenclave zijn snel volgeboekt, dus reserveer tijdig als je er wilt overnachten.

Luxe overnachten in Jakarta

Een van de grootste 5-sterren hotels in het centrum van Jakarta is Hotel Borobudur. Het enorme complex heeft liefst 695 kamers, een voetbalveld, tennisbanen, squashbanen, een hardlooppad van 700 meter en een Olympisch zwembad. Er zijn zes restaurants met onder meer de Italiaanse, Chinese en Japanse keuken. Het hotel is omring door bijna één vierkante meter tropische tuinen. Hotel Borobudur ligt dichtbij het zakendistrict, winkelcentra en regeringsgebouwen. Het hotel is 30 minuten rijden van Soekarno-Hatta International Airport. Website: www.hotelborobudur.com

Overzicht van hotels in Jakarta

Voor het laatst bijgewerkt op 21 april 2015.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam