Overnachten en hotels in Luxemburg Stad

Hotels en overnachten in Luxemburg Stad
Luxe kamer in Le Place d’Armes Hotel

Luxemburg Stad is dan wel een relatief kleine hoofdstad, toch is er een groot aanbod aan accommodatie. Er zijn ruim 50 hotels en daarnaast kun je overnachten in talloze bed & breakfasts of in appartementen van particulieren. Veel hotels zijn gericht op zakenreigers die naar Luxemburg komen voor de financiële instellingen of de Europese instituten. Er zijn dus een hoop goede en luxe hotels te vinden, die tevens aan de prijzige kant zijn. De meeste luxe hotels bevinden zich in het centrum van de stad. Een van de beste plaatsen om te overnachten, is het 5-sterren hotel Le Place d’Armes.

Goedkoop overnachten in Luxemburg Stad

Er is slechts één hostel in Luxemburg Stad, maar er zijn ook hotels waar je voor een bescheiden prijs kunt overnachten. De goedkoopste hotels vind je in de buurt van het Centraal Station in Luxemburg Stad en nabij de (kleine) rosse buurt.

De zakenhotels en luxe hotels hebben vaak lagere prijzen en aanbiedingen in het weekend en tijdens de zomermaanden juli en augustus. Check daarvoor de websites. Deze prijzen op de eigen websites kunnen voordeliger zijn dan de prijs die je betaalt via een boekingssite.

Overzicht van hotels in Luxemburg Stad

Hieronder vind je een overzicht van officiële websites van 34 hotels in Luxemburg Stad.

Voor het laatst bijgewerkt op 22 oktober 2014.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam