1400 exposanten op Vakantiebeurs

1400 EXPOSANTEN OP VAKANTIEBEURS

Amsterdam, 8 januari 2013 – Degenen die nog geen flauw benul hebben wat hun vakantiebestemming dit jaar zal zijn, kunnen van woensdag tot en met zondag terecht op de jaarlijkse Vakantiebeurs in Utrecht. Liefst 1400 standhouders presenteren er hun land, regio of activiteit. Er zijn folders mee te nemen, er is een praatje te maken, er is naar muziek te luisteren en je kunt de lokale hapjes proeven.

Ook van ver zijn vertegenwoordigers naar Utrecht afgereisd om hun bestemming onder de aandacht te brengen van de Nederlandse vakantieganger. Zo zijn er deelnemers uit Rwanda, Mozambique, Mongolië, Iran, Jordanië en Georgië.

Dichter bij huis probeert Macedonië zich te profileren als nieuwe vakantiebestemming. Duitsland is zoals altijd groot aanwezig op de Vakantiebeurs. Het land is al vijf jaar op rij het meest geliefde vakantieland voor Nederlanders en met de crisis – waardoor we dichter bij huis vakantie vieren – zal het aantal bezoekers alleen maar verder groeien.

Een dagkaart aan de deur kost € 17,75 euro, in de middag is dat € 12,75 euro. Bij het bestellen via internet krijg je € 2,50 euro korting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!