Blind trip: reisbestemming onbekend

BLIND TRIP: REISBESTEMMING ONBEKEND

Amsterdam, 5 januari 2013 – Reizen zonder te weten waar je naartoe gaat: het kan vanaf dit jaar bij de reisorganisatie Eurocult-Lito. Die heeft de ‘Blind Trip’ geïntroduceerd. Als je zo’n blinde trip boekt, krijg je pas op de dag van vertrek te horen waar de reis naartoe gaat. Op de luchthaven krijg je de noodzakelijke reisdocumenten overhandigd. Volgens Eurocult-Lito reis je hiermee in de voetsporen van ontdekkingsreizigers als Columbus en Livingstone, die bij vertrek ook niet wisten wat hun te wachten stond.

De bestemming is niet helemaal willekeurig gekozen. Vantevoren dien je een uitgebreide vragenlijst in te vullen en eventueel vindt er een vervolggesprek plaats. Daarna krijg je een vrijblijvende offerte, waarbij de reisbestemming niet wordt genoemd. Het reisdoel ,,wordt zorgvuldig uitgekozen”, zegt de reisorganisatie.

Naast de Blind Trips op maat, zijn er enkele 4-daagse Blind Trips waar je uit kunt kiezen. Het zijn stedentrips waar de bestemming nog niet wordt verklapt, maar wel wordt omschreven. Eurocult-Lito zal je in ieder geval niet ergens droppen in de bush in Afrika. De reisorganisatie organiseert reizen naar Europa, Rusland en Azië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!