Maastricht Airlines en Vizion Air binnenkort de lucht in

MAASTRICHT AIRLINES EN VIZION AIR BINNENKORT DE LUCHT IN

maastrichtairlinesAmsterdam, 24 januari 2013 – Ondanks de economische crisis zijn er nog steeds luchtvaartpioniers die het aandurven een nieuwe luchtvaartmaatschappij op te richten. Eind vorig jaar zag Maastricht Airlines het licht. De maatschappij vliegt, zoals de naam het al aangeeft, vanaf Maastricht-Aachen Airport. De vluchten beginnen op 25 maart.

Maastricht Airlines vliegt zeven keer per week naar Amsterdam.  Een retourtje is er al vanaf € 79,-. Die vlucht duurt 55 minuten. Ter vergelijking: het goedkoopste treinkaartje voor een retourtje Amsterdam-Maastricht bij de NS kost € 28,60 (met een kortingskaart).

De nieuwe luchtvaartmaatschappij vliegt vanaf Maastricht ook naar München en Berlijn. De prijs voor een retourtje begint bij € 149,-. Vluchten zijn nu al te boeken via de website van Maastricht Airlines.

Antwerpen is de thuisbasis van de nieuwe luchtvaartmaatschappij Vizion Air. Het bedrijf verzorgt geen lijnvluchten, maar noemt zichzelf een ’boutique airline’. Een toestel met bemanning kan afgehuurd worden voor grote groepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!