Nog steeds reizen te boeken naar Mali

NOG STEEDS REIZEN TE BOEKEN NAAR MALI

maliAmsterdam, 16 januari 2013 – Ondanks de gewelddadigheden en de recente inzet van Franse militairen kunnen reizigers nog steeds een reis boeken naar Mali. Onder meer Battuta Reizen en Papillon Reizen bieden dit jaar nog reizen aan naar het Afrikaanse land.

Zo biedt Battuta Reizen eind januari een reis aan naar het zuiden van Mali. ,,Niet het hele land is in chaos en onrust gestort”, zegt de reisorganisatie op haar website. ,,Het leven in hoofdstad Bamako gaat inmiddels weer redelijk zijn gewone gang, en in het zuiden gaat het al helemaal leven gewoon door. Cultuursteden als Djenné en Ségou zijn gelukkig ook niet getroffen door alle perikelen.”

De meeste reisorganisaties hebben hun reizen naar Mali al eerder in de ijskast gezet, na de opmars van de moslimradicalen in het noorden van het land. Zo bieden Rosetta Reizen, Gabriëlle Pot Reizen en Timbuktu Travel, die normaal gesproken Mali op hun reisprogramma hebben staan, momenteel geen reizen aan. Ze vinden het te onveilig toeristen naar het land te brengen.

Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken raadt reizigers af om Mali te bezoeken. Mocht je trouwens meedoen met het Flying Blue-programma, dan kun je via een Promo Award-aanbieding bij de KLM tot eind februari extra voordelig vliegen naar de Malinese hoofdstad Bamako.

-> Klik hier voor praktische reisinformatie over Mali.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!