Eliza was here gaat Nederland verkennen

ELIZA WAS HERE GAAT NEDERLAND VERKENNEN

Vakantiehuis IbizaAmsterdam, 21 juli 2013 – De populaire website Eliza was here, bekend van vakantiehuisjes op ‘onontdekte’ plekjes in de landen rond de Middellandse Zee, gaat nu ook Nederland verkennen. De online reisorganisatie brengt de komende twee maanden ‘onontdekte’ plekjes in Nederland in kaart, met de bedoeling ze later op te nemen in het aanbod.

Daarbij roept Eliza was here de hulp in van haar trouwe reisgenoten. De website vraagt mensen via de social media campagne #opontdekking de mooiste plaatsen in eigen land te pinnen op een landkaart via Facebook. De actie wordt via Twitter ondersteund.

,,Denk bijvoorbeeld aan dat vrolijk gekleurde restaurantje, het unieke plekje op het strand ver weg van de mensenmassa, het gezellige winkeltje volgestapeld met lokale lekkernijen of dat ongerepte natuurgebied waar je zelden iemand tegenkomt”, zegt de reisorganisatie. In Zuid-Europa krijgen vakantiegangers een huurauto mee, maar in Nederland stuurt Eliza was here de mensen het liefst met een fiets op pad.

De reisorganisatie wil haar gasten en de eigenaren van vakantiehuizen actiever betrekken bij het aanbod. Voorheen ging Eliza was here zelf op zoek naar bijzondere plekken ver weg van het massatoerisme.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!