Reisbureau komt met afhaalpunt voor internetboekingen

REISBUREAU KOMT MET AFHAALPUNT VOOR INTERNETBOEKINGEN

TravelXLAmsterdam, 19 februari 2013 – Een reis boeken via internet, en je reispapieren vervolgens ophalen bij een reisbureau. Het kan tegenwoordig bij de reisbureauketen TravelXL, die 20 vestigingen heeft in Nederland.

Met ‘Click & Collect’ is TravelXL naar eigen zeggen het eerste reisbureau van Nederland waar je je internetboeking bij een afhaalpunt kunt afhalen. ,,Wij bieden extra bedenktijd, controle op onjuistheden, gratis reistips en advies, printen de vouchers en tickets, geven gratis kofferlabels en niet onbelangrijk: wij blijven het aanspreekpunt voor, tijdens en na de reis”, zegt TravelXL in een toelichting.

De persoonlijke service en advies van het lokale reisbureau heeft volgens TravelXL geen meerprijs. Overigens kunnen klanten er nog altijd voor kiezen om de reispapieren thuisgestuurd te krijgen na een vakantieboeking op internet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!